Uthuset i Hafrsfjordgata på Våland startet opp som Stavangers første elektriske bakeri for ca. 100 år siden.
Dette huset har Craig Whitson og Helle Mellemstrand bygget opp igjen til et spennende kurslokale med grilling i fokus.
Uthuset i Hafrsfjordgata på Våland startet opp som Stavangers første elektriske bakeri for ca. 100 år siden.
Dette huset har Craig Whitson og Helle Mellemstrand bygget opp igjen til et spennende kurslokale med grilling i fokus.
BEDRIFTSKURS & TEAMBUILDING
Her er info om våre bedriftskurs/teambuilding-kvelder (for bestilling eller mer info om priser osv, vennligst send oss en epost på adressen nederst):
"VELKOMMEN TIL UTHUSET!"
Vårt mest populært kurs!
Når alle gjestene er kommet tar vi en gjennomgang av kvelden: praktiske detaljer, tips og råd, og informasjon om hva som skal skje.
Vi deler gjestene i flere lag, og hvert lag får vanligvis 3 oppskrifter hver som de skal lage (minimum 12-15 oppskrifter totalt): kjøtt, sjømat, grønnsaker, salater, sauser.
Noen av rettene spiser gjestene mens de jobber, og resten spares opp til en stor buffé senere på kvelden. Etter hovedspisingen er det alltid en god dessert til kaffen.
Her er noen eksempler på temaer.
Det blir alltid en del grilling - uansett tema!
"Grilling: mat fra hele verden" (våre favorittretter, basert på sesongens råvarer)
* Andre temaer er mat fra Italia, USA eller Mexico.
Vi sender oppskriftsheftet til verten (via epost) med samtlige oppskrifter fra kvelden. Slik kan oppskriftene videresendes til alle kursdeltakere.Gjestene lager mye god mat, de lære mye, men samtidig er det sosiale det aller viktigste.
Det blir en kjekk, uformell kveld. En slik kveld pleier å vare i 5-6 timer. Vi begynner som regel mellom kl 17.00-18.00, og avslutter alltid senest kl 23.00.
KONTAKT
Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hva vi kan tilby av bedriftskurs og teambuilding
© Uthuset Stavanger - Craig Whitson 2018